Èxit de participació al Via Vinum

El Via Vinum ha estat tot un èxit! Estem molt contents de la resposta de la gent i del bon ambient que es va viure el passat dissabte. Durant tot el matí, una trentena de persones vam recòrrer quatre cellers de la DO Conca de Barberà per conèixer els secrets dels seus vins. La Conca de Barberà és una comarca plena de bons vins, i sempre és interessant conèixer com els elaboren. 

La primera parada de la ruta la vam fer a les caves Carles Andreu, on vam conèixer tots els detalls de l'elaboració del cava i vam tastar el cava brut nature i el rosat. La segona parada la vam fer a Montbrió de la Marca on hi ha el Celler Cal Joan, que elabora vins ecològics i naturals. Després de recòrrer les vinyes i conèixer els seus secrets, vam tastar el negre Tros d'Enyor. 

La tercera parada del Via Vinum la vam fer a Barberà de la Conca, concretament al Viver de Celleristes. De la mà del celler Vidbertus, vam conèixer totes les característiques del viver i els secrets dels seus vins. Fins i tot vam poder tastar vins que encara no s'han embotellat, com el blanc Ud2 i el rodsat T de Trepat. I la darrera parada la vam fer a Montblanc, al celler Josep Foraster, on vam tastar el blanc i el negre 100% trepat. 

L'activitat organitzada per Barjaula va aconseguir l'objectiu previst: donar a conèixer els secrets de quatre cellers de la comarca, tots quatre diferents però amb l'objectiu compartit d'elaborar bons vins sota la DO Conca de Barberà. Volem agraïr la participació de la trentena de persones que van realitzar la ruta i la col·laboració dels cellers! El matí es va acabar amb un bon dinar i amb el Barça-Madrid de fons.

Segur que també t'interessa!