Cicle d'activitats tardor - hivern 2013-2014

El proper 8 de novembre es donarà el tret de sortida al 12è Cicle d'activitats tardor-hivern, que anualment organitza l'Associació Juvenil Barjaula i que compta amb una sèrie d'activitats culturals i lúdiques per a tots els públics que esperem que siguin un èxit. 


Les activitats programades per aquest nou cicle són:

CICLE LUMIERE

El Cicle Lumière arriba a la seva 6a edició organitzant 2 pel·licules mensuals fins al Gener a les 22h al Bar Musical EPD Montblanc: Divendres 8 Novembre – TESIS – Alejandro Amenábar (1996) – Intriga, suspens. Divendres 22 Novembre – LA CINTA BLANCA – Michael Haneke (2009) – Drama. Divendres 13 Desembre – CHICO Y RITA – Fernando Trueba i Xavier Mariscal (2010) – Animació. Divendres 27 Desembre – LOS CABALLEROS DE LA MESA QUADRADA – Monty Phyton (1974) – Humor. Divendres 10 Gener – SOÑADORES – Bernardo Bertolucci (2003) – Drama eròtic. Divendres 27 Gener – SNATCH, CERDOS Y DIAMANTES – Guy Ritchie (2000) – Thriller, Comèdia negra.

BARJAULA ET PORTA AL TEATRE 30 de novembre – 20 h – Teatre Goya Codorniu (Barcelona) Preu: 32 euros. (inclou l'entrada i el transport). Es necessita inscripció prèvia.

CAMPIONAT DE FIFA FUTBOL 2014 7 de desembre – 17.30 h – Torre de Barjaula. Ets un apassionat del futbol i la Play Station? Doncs no et pots perdre un dels clàssics del cicle d’activitats: el Campionat de FIFA 2014. Els millors jugadors es batran en diferents partits en una gran pantalla. Els primers classificats tindran premi. 

PUJA A SANT JOAN PER LA MARATÓ DE TV3 14 de desembre – 9 h – Zona Esportiva Josep Gomis. Pujada a Sant Joan amb bon esmorzar. Participa amb 3 euros i fes gran el marcador de La Marató. Col•labora: Club BTT, Club Atlètic Montblanc, Club Excursionista i Ermitans de Sant Joan.

LA SARDANA: COMPTAR I REPARTIR 18 de gener, 1 i 15 de febrer – 18 h – Antic Hospital de Santa Magdalena. En aquesta nova edició aprendrem a comptar i repartir amb l’ajuda del Club Sardanista de Montblanc i Montserrat Civit. 

QUADRIVIUM 22 de febrer – 17.30 h – Torre de Barjaula. Nova partida d’aquest “Trivial Montblanquí” per colles d’amics, demostreu conèixer-ho tot sobre la Vila Ducal i emporteu-vos un gran premi. Places limitades. Es necessita inscripció prèvia. 

VIA VINUM 2.0 8 de març – 9 h – Avinguda Manel Ribé. Et proposem una ruta per visitar quatre cellers de la comarca (Vega Aixalà, Abadia de Poblet, Simó de Palau i Succés Vinícola) i descobrir els secrets que s’amaguen darrere del vi. Preu: 12 euros. (inclou l'entrada als cellers, les degustacions i el transport). Es necessita inscripció prèvia. Activitat per a major de 18 anys.

BARJAULA, SOLIDARITZA’T! 22 de març – tot el dia – Plaça Major i altres espais. Durant tot el dia vine a la Plaça Major i porta menjar. Es faran activitats paral•leles durant tot el dissabte, per acabar al vespre amb una sessió de Teatre Solidari. Preu: a partir d’1kg d’aliments. 

Podeu descarregar-vos el tríptic del Cicle d'activitats tardor-hivern 2013-2014 en aquest enllaç.


Comentaris

Segur que també t'interessa!