Montblanc tindrà festa de cap d’any organitzada per Barjaula, la Sala QuedeQue i l’Ajuntament


Montblanc tornarà a tenir una revetlla per celebrar l’arribada del nou any. La carpa instal•lada a la plaça de Sant Francesc, amb major capacitat que en les edicions anteriors, acollirà la festa del B’15, organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula, la Sala QuedeQue i l’Ajuntament de Montblanc. 

Barjaula volia fer una gran festa de cap d’any però no la podíem fer sols. És per aquest motiu que hem buscat aliances per convertir el B’15 en una gran revetlla, amb la col•laboració i experiència de la Sala QuedeQue, que la nit de cap d’any es traslladarà a la carpa de Sant Francesc, i també amb la complicitat de l’Ajuntament. Aquesta serà la única festa de cap d’any que hi haurà a Montblanc.

Una nit de música en directe

Una de les grans novetats d’aquesta festa de cap d’any és la música, que serà en directe amb els montblanquins ‘Ban’d’Al•lucinògens’, que amb les seves versions de caire festiu animaran a tots els participants a la festa durant bona part de la nit. A més, serà la nit de debut del nou cantant del grup. La festa començarà a la 1 de la matinada.

Per acabar la festa, la música de diversos discjòqueis allargarà la nit fins a les 6 de la matinada. La carpa que s’instal•larà a la plaça de Sant Francesc serà enguany molt més gran, amb capacitat per a més persones i ambientada per l’ocasió, gràcies a l’esforç i la feina que faran des de la sala QuedeQue.

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 23 de desembre al preu de 8 euros anticipada i 10 a taquilla, amb una consumició inclosa. Es podran comprar als següents establiments: Cal Xixonenc, Ull de la Vila, Niu Dolç, restaurant Viaurèlia i a Le Pub (antic Cèsar’s).

Barjaula, conjuntament amb la Sala QuedeQue i l’Ajuntament, fa setmanes que treballa perquè aquesta festa sigui una realitat i perquè Montblanc no perdi una celebració ja consolidada i esperada per tots els montblanquins i montblanquines.

Comentaris

Segur que també t'interessa!