MÉS DE 3.000 PERSONES GAUDEIXEN DE LA DISCO-FESTA '07


Tot i que les expectatives eren molt bones, l’èxit de la festa va quedar més que demostrat, ja que més de 3.000 persones provinents de Montblanc i la Conca de Barberà van poder gaudir de la música dels millors DJ’s de la comarca: Mikado, Kb3s, Samel, Sargantana i Discotheque. Barjaula ha volgut apostar fort des del sempre pels artistes joves de Montblanc i la Conca i seguint aquesta premisa, la setena Disco-Festa s’iniciava el dia 8 de setembre al voltant de les 12 de la nit amb una espectacular cercavila de la Bandarra Street Orkestra.

La festa començava a la Torre de l’associació on ràpidament es va acumular un bon gruix de joves amb ganes de gresca. La xaranga va transcórrer pel carrer Major, quatre cantons i Plaça Major on ja hi havia unes 400 persones abans d’entrar a la Plaça Catalunya. Un cop tots situats es va donar inici a la Disco Festa 2007. Durant aquesta primera nit el públic assistent va poder gaudir de go-go’s, regals, sorpreses, i d’un burro català mecànic amb barretina inclosa que durant les primeres hores va fer les delícies dels més joves.



El plat fort de la nit es feia esperar. Al voltant de dos quarts de tres de la matinada va fer entrada a la plaça Catalunya, especialment engalanada per l’ocasió, la Bandarra Street Orkestra amb la segona de les seves actuacions per posar música al Ball del fanalet. Més de 60 parelles van participarr i els guanyadors del qual es van endur dues minicadenes cap a casa. A les 6 del matí es va repartir coca per tothom i un cop ben esmorzats els Grallers de Montblanc van iniciar les matines entre els assistents que encara aguantaven.


El seguici popular a la Disco-Festa

La segona jornada de la Disco Festa 2007 s’iniciava el dia 9 a partir de les 12 de la nit. Més go-go’s, més regals i més sorpreses esperaven el nombrós públic assistent. Durant aquesta segona sessió es va saber quina era la sorpresa montblanquina que l’organització tenia preparada: a quarts de tres de la matinada la Banda de Música Verge de la Serra feia entrada a la Plaça Catalunya, seguida dels Gegants i Nanus de Montblanc. Molts joves es van mostrar sorpresos i agraïts per la presència d’un dels símbols més estimats de vila pel jovent. En primer lloc van actuar els Nanus, que tot i ser majoritàriament gent molt jove, van aguantar fins aquesta hora per no perdre’s l’espectacle. Un cop finalitzada la seva actuació era l’hora dels Gegants, que a ritme de Carrascosa i Amparitu Roca van aconseguir fer les delícies dels joves presents. Una actuació que de ben segur guardarà al cor molta gent de la Vila Ducal.

A partir de les quatre de la matinada una nova edició del concurs Sexy Thing, de ball sensual, va servir per regalar al guanyador un viatge a la Costa Brava. A les 6 del matí es finalitzava la vetllada amb esmorzar pels assistents. La Disco-Festa 2007 es tancava una vegada més amb un clamorós èxit i l’organització ja pensa en la vuitena edició.

Comentaris

Segur que també t'interessa!