LA SETMANA DE LA JOVENTUT ARRIBA A LA SEVA VUITENA EDICIÓ

Un any més, l'Associació Juvenil Barjaula col·labora en l'organització de la Setmana de la Joventut de Montblanc. 

La vuitena edició de la Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, tindrà lloc del 2 al 8 de juliol, una setmana d'activitats adreçada als joves de la vila. Organitzada pel Consell Municipal de Joventut i l'Ajuntament de Montblanc, compta amb el suport de diferents entitats i establiments del municipi per a la seva realització.

De dilluns a divendres se celebraran diferents activitats i tallers a l'antiga església de Sant Francesc, des de tallers de maquillatge fins a sessions d'aprendre a cuinar. El divendres 6 de juliol a la nit està previst el Sopar i la Festa Jove amb el grup montblanqui Ban'd'al·lucinògens i discoteca mòbil. El 7 a la tarda es durà terme una nova edició de l'acte "Treu la peça", una de les activitats més consolidades entre els més petits de Montblanc, que enguany amb motiu del 15è aniversari de la Trobada Comarcal de Gegants es concentrarà en un mateix acte.

Per finalitzar la Setmana de la Joventut, el 7 a la nit tindrà lloc un ball de grallers amb el grup Els Laietans i diumenge 8, una sortida per conèixer els diferents molins de la vila

La Festalateva va néixer fa vuit anys fruit de la iniciativa d'un grup de joves, que en una de les trobades locals de joventut van decidir la celebració d'una setmana dedicada al jovent. D'aquesta trobada també en va néixer el Consell Municipal de Joventut de Montblanc, que col·labora amb altres festes, com ara el Cagatió o la Castanyada.

Segur que també t'interessa!