TROBADA DEL PLA NACIONAL DE JOVENTUT DE CATALUNYA

A la Trobada es farà el retorn de totes les aportacions rebudes durant el procés de consulta i s'establiran els continguts del PNJCat fins al 2020.

La Trobada del Pla Nacional de Joventut de Catalunya se celebrarà el proper 27 de febrer al Teatre Kursaal de Manresa. La Trobada, organitzada pel Consell Rector del PNJCat, servirà per donar a conéixer els resulats de l'avaluació del Pla 2000-2010; per fer el retorn de les aportacions rebudes durant el procés de consulta que s'està duent a terme actualment i per establir els continguts del nou Pla fins al 2020.

S'adreça a joves, membres d'entitats juvenils, tècnis i regidors de joventut de tot el territori. La Trobada comptarà amb la presència de l'humorista Toni Albà i amb representants dels països participants al Congrés Internacional de la Joventut que se celebrarà durant aquell cap de setmana al monestir de Sant Benet del Bages. A la tarda es duran a terme tallers participatius sobre tots els eixos de treball del PNJCat i al vespre, i per tancar la jornada, hi haurà un sopar i un concert amb un conegut grup català.

Per a més informació o per formalitzar la teva inscripció a la Trobada pots visitar el web del PNJCat www.volemdecidir.cat.

Comentaris

Segur que també t'interessa!