AQUEST ANY TAMBÉ: B'12 A L'ESGLÉSIA DE SANT FRANCESC

L'Associació Juvenil Barjaula i l'Ajuntament de Montblanc organitzen per novè any consecutiu la revetlla de Cap d'Any B'12, que se celebrarà el proper 1 de gener a l'antiga església de Sant Francesc de Montblanc.

A partir de la 1 de la nit i fins les 6 de la matinada, l'església de l'antic convent franciscà, que té capacitat per a un miler de persones, es reconvertirà en una gran discoteca, amb 8.000 watts de so i 24.000 de llum, decoració nadalenca i equipada amb tots els serveis perquè els joves de Montblanc no hagin de desplaçar-se a altres poblacions per donar la benvinguda al 2012.

La revetlla, d'entrada gratuïta i amb les consumicions a un preu popular, comptarà amb la música de diferents discjòqueis i les projeccions nadalenques d'un videoJockey. No hi faltarn els sortejos entre tots els assistents d'un pernil, lots de cava i altres productes; i un entretingut joc en el qual hi podrà participar tothom que ho desitgi, amb sorpreses per als guanyadors. També s'obsequiarà amb una bossa cotilló als més puntuals i amb coca a l'hora d'esmorzar per finalitzar la revetlla.

Després de vuit edicions, la revetlla de Cap d'Any organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula i l'Ajuntament de Montblanc s'ha consolidat i convertit en una revetlla de referència al Camp de Tarragona, i en la festa que ha donat més solidesa i notorietat a l'entitat juvenil montblanquina.

Segur que també t'interessa!