L'animació arriba al Lumière: aquesta setmana 'Chico y Rita'

El cinema d'animació arriba aquesta setmana al cicle Lumière de cinema culte. La tercera projecció serà Chico y Rita, un film de Xavier Mariscal i Fernando Trueba que va tenir una gran acollida de la crítica. De fet, va aconseguir el Goya a la millor pel·lícula d'animació i una nominació als premis Oscar.

La pel·lícula es podrà veure aquest divendres al Pub EPD de Montblanc a partir de les 10 de la nit. Recordeu, sigueu puntuals. Tindreu crispetes gratis!!!

Sinopsis:
La pel·lícula explica la història entre dos amants, el pianista Chico Valdés i la cantant Rita La Belle, marcada per la música de llavors. Està ambientada a les ciutats de L'Havana, París i Nova York en la que es realitza un homenatge al jazz llatí i al cinema de Hollywood de les dècades de 1940 i 1950.

Entre les pel·lícules que homenatgen es troben Casablanca, El Padrí i les de Woody Allen. Entre els seus premis destaquen el Premi a la millor pel·lícula d'animació en la XXV edició dels Premis Goya i en la XXIV dels Premis del Cinema Europeu. El 24 de gener de 2012 va ser nominada als Oscar en la mateixa categoria. 

Comentaris

Segur que també t'interessa!