Barjaula Solidaritza't, una gran jornada solidària de recollida d'aliments

L'Associació Juvenil Barjaula de Montblanc tancarà el cicle d'activitats d'aquest any amb la celebració del 'Barjaula Solidaritza't', una jornada solidària que servirà per recollir aliments que es destinaran a Càritas de Montblanc.

Durant tot el dissabte 22 de març, la plaça Major serà l'epicentre de les activitats. La jornada començarà ben d'hora. Al matí, i amb la col·laboració de Protecció Civil, es faran activitats a la plaça Major, i al migdia hi haurà un concert vermut per a tots els assistents. A la tarda també hi haurà activitats que es faran en col·laboració amb el CAU de Montblanc i una visita guiada a la muralla de Montblanc que es podrà fer a canvi d'una donació d'aliments.

La jornada s'acabarà al vespre amb una sessió de monòlegs on s'haurà d'entregar aliments per poder entrar. De fet, durant tot el dia, a la plaça Major hi haurà una carpa instal·lada per poder portar aliments per a les persones més necessitades. D'aquesta manera, Barjaula es posa al costat de la gent que necessita ajuda i farà una jornada solidària. És una entitat juvenil però que també es preocupa pel benestar dels ciutadans i pel seu entorn.

Per participar a totes les activitats caldrà portar alguns aliments per col·laborar amb la jornada solidària. Segons les previsions de Càritas, el que més es necessita és llet, oli, sucre, galetes i conserves. Vinga, animeu-vos a participar, que hem de fer una gran jornada solidària!!!! 

El programa d'actes serà el següent:

A la plaça Major
Recollida d'aliments d'11.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00h

11.00 a 13.00h: Activitats amb Protecció Civil
12.00 1 13.00h: Concert Vermut amb Anton Duch & Company i Jam Session

17.00 a 19.00h: Activitats amb el CAU de Montblanc
18.00h: Visita Guiada Solidària a la muralla
19.00 a 20.00h: Cloenda de la jornada i recollida d'aliments

23.00h: Teatre Solidari al Centre Parroquial a càrrec d'actors montblanquins (Marc Pallissó, Anna Carol i Albert Vilalta i ARA Teatre).

Comentaris

Segur que també t'interessa!