ROBERT BONET PRESENTA "LA NOVA SIMPLICITAT"

Barjaula i el jove pianista Robert Bonet van presentar el dissabte 9 de juny a l’antic Hospital de Santa Magdalena el concert “La nova Simplicitat”, una experimentació musical acompanyada pel violí d’Elisabet P. Nicolau i la veu de Laia Colomés, que aposta per la música com a eina de transmissió i expressió dels sentiments, per arribar al públic d’una manera senzilla i que conté la inclusió de la música electrònica, el Chill Out i els suports audiovisuals.

El concert va iniciar-se amb una part clàssica amb obres de Debussy, Grieg i Albéniz i continuà en una segona part on es presentaven les composicions de Bonet contingudes en les diferents maquetes de l’autor fruit del seu treball amb la música electrònica. Aquesta faceta ha comportat la inclusió de Robert Bonet a l’equip Urban Culture Studios el qual ha desenvolupat l’elapé “Siddharta: Spiritual Café Vol.1” conjuntament amb Tony Hernández.

Aquest concert és el primer de la nova línia d’actuacions culturals que l’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc té prevista pels propers mesos.

Comentaris

Segur que també t'interessa!