LA TORRE DE BARJAULA ACULL LA PRIMERA REUNIÓ DE LA FUTURA COORDINADORA D'ENTITATS JUVENILS DE LA CONCA


El passat dissabte 31 de maig a les 12 del matí es va celebrar a la Torre de Barjaula la primera reunió dels diferents grups de jovent de la Comarca.

La reunió va servir per intercanviar experiències entre les diferents associacions i per posar les bases de la futura coordinadora juvenil de la Conca de Barberà. A la reunió hi assistiren representants de Montblanc, l'Espluga de Francolí, Solivella, Sarral i Santa Coloma de Queralt.

Està previst presentar la nova coordinadora el proper dimecres 11 de juny a les 19:00 a la Sala Noble del Consell Comarcal. La presentació estarà emmarcada dins l'acte de presentació dels convenis de col.laboració en matèria de joventut 2008-11. El secretari de joventut de la Generalitat presentarà el programa d'ajudes i els alcaldes de la Conca de Barberà i el President del Consell Comarcal, David Rovira i Minguella, signaran els convenis de col.laboració.

Barjaula, interessada en aquesta proposta de l'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell, signarà el conveni de col.laboració i s'implicarà al màxim amb la nova coordinadora d'entitats juvenils.

La propera reunió serà a Sarral el dissabte 7 de juny.

Comentaris

Segur que també t'interessa!