MASSIVA DISCO-FESTA’08

La 8a edició de la Mega-Farra Montblanquina va aplegar prop de 2.500 persones entre les dues nits.

La Disco-Festa de Montblanc, organitzada per vuitè any consecutiu per l’Associació Juvenil Barjaula, ha tornat a aplegar centenars de joves de la Conca per la Festa Major de la vila Ducal.

La festa es va celebrar el passat cap de setmana, el divendres 5 i dissabte dia 6 de setembre. Tot i que en principi estava previst que ambdues nits es realitzessin al pàrquing de St. Miquel, la segona es va traslladar al pavelló del Casal Montblanquí, a causa de les males previsions meteorològiques.

La primera nit, però, es va poder realitzar a l’aire lliure, amb l’actuació d’alguns dels Deejays més destacats de la Conca: Jimmy 3.2, Kab3s, Samel Mikado, Casogi i Sergi Total Energy. La festa va començar amb una animada cercavila protagonitzada per la Bandarra Street Orkestra, que va reunir centenars de persones. La formació montblanquina també va actuar a mitja nit, entre les sessions dels Deejays.

Un altre dels moments destacats de la fou la ballada del tradicional “Ball de rams”, reconvertit en un improvisat concurs de ball, que va premiar els guanyadors amb un viatge a Eivissa, gentilesa de l’agència Gris Express Viatges.

Pel que fa a dissabte 6 de setembre, el pavelló del Casal Montblanquí es va omplir de gom a gom per a gaudir d’una de les sessions més entranyables de la Mega-Farra Montblanquina que, entre altres coses, va gaudir de la tornada de DJ. Na2 als escenaris, així com l’actuació d’altres Deejays: Come back, Samel, Kab3s, Mikado i Discotheque.

Barjaula va tornar a emprar la comunicació amb els seus socis via SMS per avisar-los del canvi sobtat d’ubicació de la festa, una via de comunicació que ja va donar molts bons resultats ara fa quatre anys quan la Disco-Festa es va haver de traslladar a corre-cuita al pavelló. Ara bé, les xifres d’assistència d’aquest any van superar les del primer cop. Es calcula que més de 1.500 persones es van aplegar al pavelló.

Dissabte es va estrenar un nou concurs, batejat com a “Sexy sing”, que consistia en un karaoke, on els concursants havien de cantar i ballar de forma sensual per a seduir al públic assistent. Els guanyadors es van endur un parell de iPods de premi.

Per altra banda, també es va aprofitar la Disco-Festa de dissabte per celebrar l’aniversari dels 5 anys de Barjaula com a entitat, amb un gran pastís de llaminadures.

Totes dues sessions van estar il·lustrades amb les video-projeccions que el Dj. Come Back va preparar per les dues nits. Un parell de pantalles gegants sincronitzades mostraven tota mena de grafismes digitals i alguns vídeos montblanquins. Una càmera en directe també permetia la visualització i edició d’imatges a temps real.


A G R A Ï M E N T S :

L’Associació Juvenil Barjaula vol agrair a totes les entitats, institucions i persones que han contribuït a fer realitat aquesta vuitena edició de la Disco-Festa:
Per una banda, a l’Ajuntament de Montblanc i molt especialment a la regidora de festes, Carme Pallàs, i a tota la Comissió de Festes per la seva total implicació. També vol agrair la col·laboració de la brigada de l’Ajuntament en les tasques de muntatge i neteja.
Molt especialment vol agrair la seva col·laboració a tots els veïns que ens van deixar espais per a emmagatzemar material: a la família de Ramón Bové, als Germans Palau, i en definitiva, a tots els veïns del barri de Sant Miquel i del Casal, per la paciència que van tenir.

A tots ells, moltes gràcies i fins l’any vinent!

Junta de l’Associació Juvenil Barjaula.

Segur que també t'interessa!