CAMINADA POPULAR FINS A PIRA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

L'Associació Juvenil Barjaula, juntament amb les entitats juvenils de la Conca de Barberà, ha organitzat pel proper diumenge 18 de desembre una caminada/bicicletada popular fins a Pira a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.

La caminada de Montblanc, que compta amb el suport del Club Atlètic, el Club Excursionista i el Club BTT de Montblanc, sortirà a les 08.45 h des de la Plaça Major. Les inscripcions es realitzaran a la mateixa plaça a partir de les 08.30 h i tindrà un preu de 2 euros, que es recaptaran per a la Fundació de La Marató. Un cop totes les entitats juvenils participants arribin a Pira, a les 12 h, està prevista l'actuació dels elements de la cultura popular de Pira, dels timbalers dels Diables i Grallers de l'Espluga de Francolí i de l'Aligot de Montblanc. La tornada de Pira a Montblanc es podrà realitzar amb cotxes o caminant.

Per setè any consecutiu, les entitats juvenils i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà tornaran a encapçalar l'organització de la Concamarató, que constarà d'una caminada i/o bicicletada comarcal, des dels diferents municipis de la comarca participants en la iniciativa: Blancafort, Les Piles, L'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, Solivella i Vilaverd.

El 18 de desembre La Marató de TV3 arribarà a l'edició número 20 amb un programa dedicat a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits. La inversió en recerca dels fons recaptats en l'edició 2011 permetrà disposar de nous avenços en els àmbits quirúrgic, farmacològic, de conservació dels òrgans i teixits i avançar en les aplicacions de la medicina regenerativa. Per a molts pacients, aquests avenços significaran millorar la seva qualitat de vida i, en alguns casos, fins i tot salvar-la.

Comentaris

Segur que també t'interessa!