UN CENTENAR DE PERSONES CAMINEN PER LA MARATÓ DE TV3

El passat diumenge 18 de desembre un centenar de persones van participar en la caminada/bicicletada popular des de Montblanc fins a Pira a favor de La Marató de TV3, que enguany va dedicar-se a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits. La caminada, organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula, va comptar amb el suport del Club Atlètic, el Club Excursionista i el Club BTT de Montblanc.

Els participants de Montblanc van sortir puntualment a les 9 del matí, després de fer-se la foto de grup, per arribar a Pira cap a les 11. Un cop totes les entitats juvenils participants a la Concamarató 2011 (Blancafort, Les Piles, L'Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Rocafort de Queralt, Solivella i Vilaverd) van arribar a Pira, va tenir lloc una ballada dels Gegants de Santa Coloma de Queralt acompanyats dels Grallers dels Torraires de Montblanc. Seguidament, l'alcalde de Pira va donar la benvinguda als participants i després que una representat de les entitats juvenils de la comarca llegís el manifest, l'Aïda Moragades, una espluguina transplatada de cor, va explicar la seva vivència.

Per setè any consecutiu, les entitats juvenils i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà van tornar a encapçalar l'organització de la Concamarató.

Comentaris

Segur que també t'interessa!