LA QUARTA EDICIÓ DEL CICLE LUMIÈRE CLOURÀ AMB EL MUSICAL SWENEEY TODD

El proper divendres 13 de gener a les 23 h tindrà lloc l'última sessió del Cicle de cinema Lumière amb el musical de terror Sweeney Todd: El babero diabólico de la calle Fleet de Tim Burton al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

La premiada pel·lícula posarà el punt i final a la quarta edició del Cicle Lumière, organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula dins el marc del Cicle d'activitats tardor-hivern. En aquesta edició s'han programat la projecció de cinc pel·lícules: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irréversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) i Sweeney Todd: El barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Sweeney Todd, el musical terrorífic per excel·lència sota l'inconfusible segell gòtic de Tim Burton

Adaptació cinematogràfica del musical homònim d'Stephen Sondheim i Hugh Wheeler, que va dirigir al 2007 el nord-americà Tim Burton. Protagonitzada per Johnny Depp, en la que va ser la seva sisena col·laboració amb Burton, la pel·lícula va guanyar importants premis: Globus d'Or a la Millor Pel·lícula i al Millor Actor, i l'Oscar a la Millor Direcció Artística.

Basada en un famós musical de Brodway, narra la història de Benjamin Barker (Johnny Depp), també conegut com a "Sweeney Todd", un barber anglès que assassina als seus clients amb una navalla d'afaitar amb l'ajuda de la seva còmplice, la Sra. Lovett (Helena Bonham Carter).

Segur que també t'interessa!

Imatge

DISCO-FESTA'07