LA QUARTA EDICIÓ DEL CICLE LUMIÈRE CLOURÀ AMB EL MUSICAL SWENEEY TODD

El proper divendres 13 de gener a les 23 h tindrà lloc l'última sessió del Cicle de cinema Lumière amb el musical de terror Sweeney Todd: El babero diabólico de la calle Fleet de Tim Burton al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

La premiada pel·lícula posarà el punt i final a la quarta edició del Cicle Lumière, organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula dins el marc del Cicle d'activitats tardor-hivern. En aquesta edició s'han programat la projecció de cinc pel·lícules: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irréversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) i Sweeney Todd: El barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Sweeney Todd, el musical terrorífic per excel·lència sota l'inconfusible segell gòtic de Tim Burton

Adaptació cinematogràfica del musical homònim d'Stephen Sondheim i Hugh Wheeler, que va dirigir al 2007 el nord-americà Tim Burton. Protagonitzada per Johnny Depp, en la que va ser la seva sisena col·laboració amb Burton, la pel·lícula va guanyar importants premis: Globus d'Or a la Millor Pel·lícula i al Millor Actor, i l'Oscar a la Millor Direcció Artística.

Basada en un famós musical de Brodway, narra la història de Benjamin Barker (Johnny Depp), també conegut com a "Sweeney Todd", un barber anglès que assassina als seus clients amb una navalla d'afaitar amb l'ajuda de la seva còmplice, la Sra. Lovett (Helena Bonham Carter).

Segur que també t'interessa!