ORIOL PALLISSÓ ES CONVERTEIX EN EL NOU PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ JUVENIL BARJAULA

L'Associació Juvenil Barjaula va celebrar el passat 24 de novembre l'Assemblea General de Socis amb una renovació important de la seva Junta. D'aquesta manera, Oriol Pallissó es va convertir en el nou president de l'entitat després de les votacions per escollir la nova Junta.

Un cop aprovada l'acta de l'Assemblea anterior, Cesc Viñas, tresorer de l'associació, va presentar l'estat de comptes de l'entitat, que destaca pel seu balanç positiu. A continuació i abans de presentar la dimissió de la Junta, la presidenta, Núria Griso, va fer balanç de totes les activitats organitzades i/o coorganitzades per l'entitat juvenil durant l'últim any, i un repàs més global del seu mandat, que s'ha allargat més de 4 anys. En aquest punt, Núria Griso va destacar "la consolidació de Barjaula com a entitat cultural, la gran implicació rebuda per altres entitats de Montblanc i el reconeixement institucional a la tasca realitzada al llarg d'aquests gairebé 10 anys de Barjaula".

En el torn de presentació de candidatures, l'encapçalada per Oriol Pallissó, la única que va presentar-se, va guanyar per majoria absoluta. Aquesta candidatura presentava una Junta renovada, on cinc dels seus  membres deixen pas a cinc persones noves, tot i que els principals canvis es donaven en els càrrecs més importants: presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

El nou president va destacar la voluntat de la nova Junta d'"engegar nous projectes per celebrar els 10 anys de l'entitat, que es compleixen al 2013" i també va afegir que "ens sobra il·lusió i ganes de tirar endavant Barjaula per fer-la créixer".

Oriol Pallissó és el quart president de l'Associació Juvenil Barjaula, després de que ocupessin aquest càrrec Núria Griso (2008-2012), Albert Carreras (2005-2008) i Xavier Iborra (2003-2005).

La nova Junta de l'entitat està formada pels següents membres:

Presidència: Oriol Pallissó
Vicepresidència: Marc Gutiérrez
Secretaria: Núria Farran
Tresoreria: Arnau Bargalló
Vocalies:
Josep Ardila
Joan Ballarín
Anna Fuguet
Neus Jové
Ona Pallisé
Judit Sanahuja
Pau Siscart
Cesc Viñas
Laura Zaragoza

Segur que també t'interessa!