LA INNOVADORA PROPOSTA DE BARJAULA QUE ET POT SER D'UTILITAT

L'ASSOCIACIÓ JUVENIL BARJAULA RESPON DUBTES DELS ESTUDIANTS

Examens de selectivitat: Preguntes i respostes de totes les ...

Estem molt contentes de poder-vos ensenyar un nou projecte que ha sorgit de la nostra preocupació per la situació que estem vivint molts joves.

Amb aquest pretenem ser un punt de suport de tots aquells/es estudiants que es vegin desorientats/des o simplement necessitin algunes opinions i consells d’altres joves.

Per fer-ho, hem posat una bústia a una història del nostre Instagram (@ajbarjaula) perquè ens pugueu comentar dubtes o temes que us agradarien que tractéssim. A partir de tots aquests, us anirem responent en diferents formats. ATENCIÓ! La bústia només romandrà oberta 24 hores. 

Si no tens Instagram, també pots enviar els teus dubtes per la missatgeria de Facebook i Twitter. O bé, enviant un correu electrònic a: ajbarjaula@gmail.com.

Respondrem:
- Alumnes de 3r d'ESO que s'hagin d'orientar per escollir les optatives de 4t.
- Alumnes de 4t d'ESO que han d'escollir una modalitat del batxillerat, un cicle, etc. O bé, tinguin qualsevol inquietud.
- Alumnes de 2n de batxillerat que tenen dubtes sobre la selectivitat, la universitat, viure en un pis d'estudiants o una residència, transports,... 
- També respondrem qualsevol dubte sobre el funcionament de tots aquests cursos inferiors. 

Per altra banda, si ets estudiant de cicle o universitat, o ho has estat, i vols donar un cop de mà assessorant en temàtica de graus, postgraus, màsters, doctorats, cicles mitjà, superiors o PQPI. Ens has de dir a través de la missatgeria de les nostres xarxes socials o al correu esmentat anteriorment; els estudis que has dut a terme després de l'Educació Secundària Obligatòria i de quins en vols tractar.

El nostre assessorament el farem des del cor, no som professionals de l'assessorament juvenil. Però la nostra experiència recent pot ser d'utilitat per estudiants.

Qualsevol dubte ja sabeu com contactar-nos.
I qualsevol inquietud que tingueu, un cop finalitzat el termini, podeu contactar amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Comentaris

Segur que també t'interessa!