#MontblancÉs, EL PRIMER CONCURS D'INSTAGRAM ORGANITZAT PER BARJAULA

Instagram també ha arribat a Montblanc. La comunitat montblanquina a la xarxa social de fotografies és cada vegada més àmplia i activa. I és que Instagram és una manera ràpida de plasmar en una imatge un moment, una sensació, un sentiment, un lloc, una acció, etc. 

Per dinamitzar aquesta comunitat montblanquina a Instagram, l'Associació Juvenil Barjaula ha organitzat, per primera vegada a Montblanc, un concurs d'Instagram el 9 i 10 de febrer. Durant tot el cap de setmana, els que pengin una fotografia a la xarxa social amb l'etiqueta #MontblancÉs, entraran a participar al concurs. 

L'objectiu és fotografiar la vida montblanquina, més enllà del conjunt històric i patrimonial de la vila. Montblanc també és fer un vermut a la Plaça, una caminada a Sant Joan, uns nens amb bicicleta pel carrer Major o aturar-se a xerrar als quatre cantons. Així, es premiarà l'originalitat de les fotografies, aquelles que mostrin l'essència de la vida a Montblanc, i les que tinguin una marcada personalitat pròpia. Cadascú s'haurà de pregunta què és per ell Montblanc.

Les imatges s'hauran de penjar a la xarxa social Instagram durant el cap de setmana del 9 i 10 de febrer, que coincideix amb Carnaval. Barjaula vol animar als participants a ser originals, i fer fotografies més enllà dels actes de Carnaval d'aquell cap de setmana. 

El concurs #MontblancÉs tindrà dos guanyadors. Un serà escollit per la junta de l'Associació Juvenil Barjaula i l'altre serà el que aconsegueixi més 'likes' a una fotografia. Es donarà de marge una setmana perquè els usuaris tinguin temps de valorar les imatges participants. Més endavant, es farà una exposició amb les fotografies participants a la Torre de Barjaula, seu social de l'entitat. 

El premi per als dos guanyadors serà un àlbum imprès amb imatges d'Instragram, que serà possible gràcies a instaGrafic, que elabora aquests dissenys. Es un bon regal per poder tenir, en format paper, les millors imatges penjades a Instragram. Això es pot fer gràcies a l'aplicació mòbil d'instraGrafic, que et permet fer una selecció de fins a 36 fotografies. 

Segur que també t'interessa!