BARJAULA PARTICIPA A LA III TROBADA COMARCAL DE JOVES DE L'ALT CAMP

El passat dissabte 14 de novembre les associacions juvenils AiAi LuJuvent de Solivella, Saüc de Sarral i Barjaula de Montblanc van ser convidades a participar com a ponents a la III Trobada comarcal de joves de l'Alt Camp, organitzada per l'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Els membres de les entitats juvenils de la Conca van exposar el seu model de treball, participació i associacionisme juvenil.

La trobada, que va tenir lloc a Vila-rodona, es tracta d'un espai per a la reflexió i la posada en comú de totes les experiències juvenils de l'Alt Camp. En aquesta edició, com en les anteriors, també hi va haver un taller destinat a regidors i regidores de joventut que treballen dia a dia des dels ajuntaments per a la gent jove.

En el transcurs de la trobada, es va dur a terme la inauguració del Lokal Jove de Vila-rodona, el nou espai per a l'entitat juvenil de la població, a càrrec de Josep Maria Comas, alcalde de Vila-rodona, i Jean-Marc Segarra, coordinador territorial de joventut a Tarragona.

Comentaris

Segur que també t'interessa!