LA SETMANA DE LA JOVENTUT COMPLEIX 6 ANYS A MONTBLANC

L'Associació Juvenil Barjaula col·labora en l'organització de la "Festalateva", juntament amb l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut.

Montblanc es prepara per viure la VI Setmana de la Joventut "Festalateva" del 2 a l'11 de juliol, organitzada per l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut amb la col·laboració de diferents entitats juvenils de Montblanc, entre elles l'Associació Juvenil Barjaula. Després de sis anys, la festa arriba consolidada i convertida en un referent a la Conca i al Camp.

Durant tota la setmana, els joves de la vila gaudiran d'un ampli ventall d'activitats. El divendres 2 de juliol tindrà lloc el taller i concurs de truites, seguit del sopar popular jove i la discoteca mòbil. També està prevista la sortida noctura amb BTT que durant unes hores recorrerà els camins del voltant del terme. Durant tot el dissabte 3, se celebrarà la XXXV Trobada Nacional de Bastoners i, a la nit, l'Orquestra Mitjanit, que no s'ha perdut cap de les cinc edicions anteriors, posarà la nota musical.

Al llarg de tota la setmana, de dilluns a divendres de les 18.30 a les 21.00 hores a l'antiga església de Sant Francesc, es duran a terme un gran volum d'activitats, com els campionats de Play Station, el Trivial montblanquí i els inflables, entre d'altres. El parc mòbil de bicicletes, els tallers diaris i un conjunt d'activitats de sensibilització i mobilitat segura com a lleure educatiu són algunes de les novetats d'aquesta edició.

Com en les passades edicions, es podrà gaudir d'un abonament setmanal que inclou una samarreta de la festa, tot i que també es podran adquirir entrades diàries.

Pel que fa al segon cap de setmana, se celebrarà la Montblanc Lan Party, la caminada nocturna popular, el cinema a la fresa, la festa de l'escuma, un espectacle infantil, un torneig de llançament de mòbil i un simulacre de rescat, entre d'altres. Com és habitual, també està prevista la jornada "Mulla't per l'esclerosi múltiple".

Comentaris

Segur que també t'interessa!