BARJAULA ET PORTA AL TEATRE

L'Associació Juvenil Barjaula organitza una sortida jove pel proper 3 de gener de 2009 al teatre Victòria per l'espectacle Monty Python's SPAMALOT, el musical més divertit i boig de tots els temps, dirigit pel Tricicle. SPAMALOT és un musical més o menys inspirat en la mítica pel·lícula del Monty Phyton, els Cavallers de la Taula Quadrada.

http://www.spamalotelmusical.com/

L'obra s'ambienta a l'Edat Mitjana i explica la història de la recerca del Sant Grial per part del Rei Artús i els seus fidels cavallers. Mentre intenten trobar-lo amb l'inestimable ànim de la Dama del Llac, els intrèpids cavallers s'enfrontaran a castells plens de francesos, enormes vaques voladores, conills assassins i espectaculars ballarines de Las Vegas.

Si no vols perdre l'oportunitat d'assistir a un dels musicals més divertits, tens fins el dia 10 de desembre per apuntar-te! Per fer-ho només cal que facis una transferència de 45€ a La Caixa i omplir el full d'inscripció adjunt (el número de compte corrent el trobaràs al formulari). El full d'inscripció l'has d'enviar al correu electrònic ajbarjaula@gmail.com i no tindrà cap validesa si no has fet el pagament al banc. El preu inclou l'entrada al teatre i el bus d'anada i tornada de Montblanc a Barcelona. El dia de la sortida hauràs de portar el justificant de pagament.

La sortida és pels joves d'entre 16 i 30 anys!!!
Els menors d'edat, a banda del justificant de pagament i el formulari d'inscripció, han de portar una autorització dels pares i/o tutors (document adjunt).
Hora i lloc de sortida: per confirmar (es publicarà a la web de Barjaula www.barjaula.cat).
Hora de l'espectacle: 22 hores

Corre a fer la reserva que hi ha places limitades!

Comentaris

Segur que també t'interessa!