Via Vinum, una activitat d'èxit

Aquest dissabte vam gaudir d'un dia entre vinyes i cellers. La segona edició del Via Vinum va ser tot un èxit de participació. Una trentena de persones vam gaudir d'una visita a quatre cellers de la DO Conca de Barberà amb l'objectiu de conèixer l'elaboració dels seus vins i caves.

La ruta va començar al Viver de Celleristes per conèixer els vins de Succés Vinícola. Vam poder tastar La Cuca de Llum i el Mentider i altres vins que sortiran ben aviat al mercat. La segona parada va ser al Simó de Palau on vam descobrir l'antiga destileria, actual seu de la cava i vam poder tastar un cava just després de degorjar-lo. Després vam anar fins a Poblet on vam tastar els vins de l'Abadia del monestir, i vam acabar la ruta a les vinyes del Celler Vega Aixalà, a Vilanova de Prades, on vam tastar el vi blanc, el negre jove i el negre criança del celler.

Volem donar les gràcies a tots els participants i als cellers que ens van obrir les seves portes. Va ser un matí fantàstic. Teniu ganes de repetir? Nosaltres si!

Comentaris

Segur que també t'interessa!