EL B'11 DONARÀ LA BENVINGUDA AL NOU ANY

La festa s'ha consolidat i convertit en una revetlla de referència al territori

L’antiga església de Sant Francesc de Montblanc acollirà el proper 31 de desembre a partir de la una de la nit la revetlla popular de Cap d’Any B’11, que organitza l’Associació Juvenil Barjaula i l’Ajuntament de Montblanc.

Per vuitè any consecutiu, el temple gòtic, que té capacitat per 1.000 persones, es reconvertirà en una gran discoteca, amb 8.000 watts de so i 24.000 de llum, decoració nadalenca i pantalles gegants per a les vídeo projeccions. Durant la revetlla se sortejarà una gran panera de Nadal, que inclourà una gran selecció de caves, vins, torrons i neules. A més, s’obsequiarà als més puntuals a la revetlla amb una bossa cotilló. La nit finalitzarà amb el tradicional esmorzar de Cap d’Any.

La revetlla, d’entrada gratuïta i amb les consumicions a un preu popular, començarà a la una de la nit i s’allargarà fins a les sis de la matinada, amb la música de discjòqueis de Montblanc i les projeccions nadalenques d’un videoJockey.

La revetlla de Cap d'Any B'11, una referència al Camp de Tarragona

L’any 2003 la Junta de Barjaula va aprovar el projecte de revetlla de Cap d’Any, que tindria lloc a una granja de la vila, i pensada especialment per als socis de l’entitat. La iniciativa va topar amb una forta oposició d’un grup d’empresaris del sector de l’oci de Montblanc, que va obligar a replantejar tot el muntatge. Després de demanar ajuda a l’Ajuntament, es va acordar que la festa passaria a ser una revetlla popular, pública i gratuïta, i que es realitzaria en el marc monumental de l’església de Sant Francesc. Des d’aquell moment, el consistori montblanquí n’ha estat coorganitzador.

Després de set edicions, la revetlla de Cap d’Any organitzada per l’Associació Juvenil Barjaula i l’Ajuntament de Montblanc s’ha consolidat i convertit en una revetlla de referència al Camp de Tarragona, i en la festa que ha donat més solidesa i notorietat a l’entitat juvenil montblanquina.

Segur que també t'interessa!