STROMBERS I TABALOKO A LA DRACUM NOCTE 2009

Des de fa uns mesos, l'Associació Juvenil Barjaula, juntament amb l'Associació de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, estan preparant la nova edició de la Dracum Nocte, que es celebrarà el divendres 24 d'abril de 2009 a partir de les 22:30 dins els actes de la XXII edició de la Setmana Medieval de Montblanc.

Ja hi ha confirmats els grups que actuaran a la megafarra medieval: els Strombers i Tabaloko.

STROMBERS:
La banda es forma l'any 1999 a Cardona (Bages) sense cap pretensió, organitzant "jam sessions" i amb la intenció de passar-s'ho bé. A partir d'aquí, el grup va madurant i comencen a crear temes propis.
L'any 2002 a Cambrils de la Muntanya enregistren la seva primera maqueta i neix el seu primer treball Fiesta Ilegal, vol. 1 (Zinetik Records). Tres anys més tard i després d'estar lligats a fortes mesures contractuals amb el segell discogràfic, decideixen trencar les relacions i es crea Strombers Records que edita el seu segon treball Que ruli! Mitjançant una brillant estratègia en la que venien els cd's a dos euros i sense cap mena de suport dels mitjans de comunicació, situen el disc Que ruli! al capdavant de les llistes de venta del mercat català.
L'any 2006 aconsegueixen actuar 51 vegades i gairebé totes amb un gran èxit d'assistència. Al 2007, treuen al mercat el seu tercer treball Blú. La seva repercusió és cada vegada més gran i un any després la banda s'estabilitza trobant el màxim feeling entre els seus components, cosa que fa que els seus directes siguin més enèrgics, festius i complerts. Extraterrestres (2009) és el seu últim treball i el que presentaran a la Dracum Nocte 2009.

MEMBRES DEL GRUP:
Ferran Gallart (Manresa) - Veu
Toni Company (Cardona) - Veu, teclats i acordió
Marc Martínez (Cardona) - Guitarra
David Gès (Manresa) - Saxo
Sergi Beringues (Manresa) - Trompeta
Alexis Cabrillana (Súria) - Baix
Jaume Catà (Argentona) - Bateria
Ricard Puigdomènech (Gurb) - Guitarra

TABALOKO:
Grup de rumba-reggae i fusió de Barcelona, format per 8 joves músics amb moltes ganes de gaudir i on s'hi pot trobar des d'una acordió al més pur estil cumbiambero, a un saxo. Tabaloko estrena la seva primera maqueta amb temes que porten aire fresc i energia a la nit!.

Segur que també t'interessa!