PLA NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA 2010-2020: BARJAULA HI DIU LA SEVA!

L'Associació Juvenil Barjaula va participar el passat 17 d'octubre a un taller territorial sobre la interlocució entre els joves i l'Administració a l'IES Antoni de Martí i Franquès de Tarragona, emmarcat dins el procés de consulta per a l'elaboració del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020. La sessió estava adreçada als joves, representants d'entitats juvenils i professionals de joventut, que servirà per traçar el full de ruta de les polítiques de joventut fins al 2020.

Des del setembre, quan el Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya va presentar la campanya amb el lema "Volem decidir.cat" amb la voluntat d'animar els joves a participar en el disseny de les polítiques de joventut per als propers deu anys, i fins al desembre, es duran a terme a tot el territori tallers participatius amb joves, tallers temàtics per eixos, sessions informatives a centres d'educació secundària i de formació professional, tallers a les universitats i tallers amb joves d'origen immigrat.

El Pla Nacional de la Joventut és el marc de referència per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Catalunya. És la culminació d'un període de reflexió sobre la situació actual els joves catalans, sobre quines han estat les polítiques de joventut i, especialment, sobre quines han de ser avui i en el futur les grans línies d'actuació en aquesta matèria.

Comentaris

Segur que també t'interessa!