EL CICLE LUMIÈRE DE CINEMA DE CULTE CONTINUA AMB LA PROJECCIÓ DE BLADE RUNNER

El proper divendres 27 de novembre a les 22.30 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula de Ridley Scott, Blade Runner, un clàssic del cinema de ciència-ficció. Aquesta activitat, que s'emmarca dins del cicle d'activitats de tardor-hivern que organitza l'Associació Juvenil Barjaula, se celebrarà al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

L'entrada és gratuïta i es repartiran crispetes i llaminadures entre els assistents.

En aquesta edició, el cicle proposa quatre grans pel·lícules de gèneres molt diferents: Juno (drama), Blade Runner (ciència-ficció), El sentido de la vida (comèdia) i La semilla del diablo (terror).

Blade Runner, un clàssic del cinema de culte de ciència-ficció
A principis del segle XXI, la poderosa Tyrell Corporation desenvolupa un nou robot anomenat Nexus, un ésser virtualment idèntic a l'home i conegut com a "Replicant". Aquests clons humans són declarats il·legals a la Terra després d'una sagnant rebel·lió. Els "Blade Runner" són el cos de policia encarregat d'eliminar els replicants que queden. L'agent Deckard, un Blade Runner retirat, s'haurà d'afrontar a una nova missió que posarà a prova els seus valors.

Segur que també t'interessa!