"LA SEMILLA DEL DIABLO" CLOURÀ EL SEGON CICLE LUMIÈRE DE CINEMA DE CULTE

La segona edició del Cicle Lumière de cinema de culte de Montblanc clourà amb la projecció de la pel·lícula de terror de Roman Polanski, La semilla del diablo.

El proper divendres 18 de desembre es clourà el Cicle Lumière de cinema de culte, que organitza l'Associació Juvenil Barjaula dins les activitats de tardor-hivern que duu a terme l'entitat. La pel·lícula escollida per finalitzar el cicle és La semilla del diablo, un clàssic del cinema de terror, que Roman Polanski va portar al cinema basant-se en la novel·la Rosemary's Baby d'Ira Levin. La projecció del film tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc a partir de les 22.30 hores.

L'entrada és gratuïta i es repartiran crispetes i llaminadures entre els assistents.

La segona edició del Cicle Lumière ha proposat quatre grans pel·lícules de gèneres molt diferents: Juno (drama), Blade Runner (ciència-ficció), El sentido de la vida (comèdia) i La semilla del diablo (terror).

La semilla del diablo, un clàssic del cinema de terror
Rosemary i Guy són un jove matrimoni que s'instal·la en un apartament de Manhattan. Ella desitja tenir un fill i finalment, aconsegueix convèncer a la seva parella. Rosemary es queda embaraçada, encara que tot el que recorda és haver fet l'amor amb una estranya criatura que li ha deixat tot el cos ple de marques. Amb el pas del temps, Rosemary comença a sospitar que alguna cosa estranya succeeix al seu embaràs... "Rosemary's Baby" va guanyar un Oscar a la millor actriu secundària (Ruth Gordon).

Segur que també t'interessa!