AQUEST DIVENDRES ARRIBA LA QUARTA EDICIÓ DEL CICLE LUMIÈRE

El proper divendres 4 de novembre s'encetarà la nova edició del Cicle de cinema Lumière amb la projecció de la pel·lícula anglesa Trainspotting. Organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, tindrà lloc al Teatre del Centre Parroquial a les 23 h, i serà l'activitat que donarà el tret de sortida al Cicle d'activitats tardor-hivern, que engloba diferents activitats culturals i lúdiques dirigides als joves de Montblanc i la Conca de Barberà.

Les pel·lícules programades per aquesta edició del Cicle Lumière són: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irréversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) i Sweeney Todd: el barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Trainspotting, la polèmica pel·lícula sobre el món de les drogues que va marcar la dècada dels 90

Pel·lícula britànica del 1996, dirigida per Danny Boyle i basada en la novel·la homònima escrita per Irvine Welsh, va causar una gran controvèrsia quan va estrenar-se, ja que s'afirmava que fomentava l'ús de les drogues entre els joves. Considerada una de les obres de culte dels anys 90.

Mark Renton (Ewan McGregor) és un jove escocès addicte a l'heroïna, igual que els seus amics. Tots ells viuen en un món a part, al marge de la realitat. Dins el grup hi ha un psicòpata alcohòlic i violent, un jove desesperat, un faldiller amb coneixement enciclopèdic de Sean Connery i un entusiasta de les caminades i d'Iggy Pop.

Segur que també t'interessa!