EL CICLE LUMIÈRE CONTINUA AMB LA ROAD MOVIE PEQUEÑA MISS SUNSHINE

El proper divendres 16 de desembre a les 23 h tindrà lloc una nova sessió del Cicle de cinema Lumière amb l'oscaritzada comèdia Pequeña Miss Sunshine de Jonathan Dayton i Valerie Faris al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

Organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, la quarta edició del Cicle Lumière ha programat la projecció de cinc pel·lícules: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irréversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) i Sweeney Todd: el barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Pequeña Miss Sunshine, l'oscaritzada road movie americana

Comèdia americana del 2006 que va suposar el debut com a directors en equip de Jonathan Dayton i Valerie Faris, amb guió escrit per Michael Arndt. Va guanyar dos Oscars: l'Oscar al Millor Actor de Repartiment per Alan Arkin i l'Oscar al Millor Guió Original per Michael Arndt, i el Premi Independent Spirit Award pel Millor Llargmetratge.

Els Hoover són una família molt peculiar: l'avi esnifa cocaïna, el pare fracassa impartint cursos per aconseguir l'èxit, la mare no dóna l'abast, el tiet s'està recuperant d'un suïcidi frustat després de que el seu xicot l'abandonés, el fill guarda un mutisme absolut. I Olive, la filla petita, una nena amb ulleres i grassoneta, vol ser una reina de la bellesa. Quan, gràcies a un cop de sort, és invitada a participar al concurs de "Petita Miss Sunshine" a Califòrnia, l'acompanya tota la família.

Segur que també t'interessa!