LA DISCO-FESTA DE BARJAULA, UN ANY MÉS PER LA FESTA MAJOR DE MONTBLANC

La dotzena edició de la Disco-Festa, organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula, se celebrarà el proper dissabte 8 de setembre a partir de les 12 de la nit a l'aparcament de Sant Miquel dins els actes de la Festa Major de Montblanc. A diferència de les edicions anteriors, només hi haurà una única sessió de la festa

DJ S@mel, DJ Come Back, DJ Sergi Fill del Gas i DJ Pablo del Sol seran els encarregats de fer ballar als centenars de joves que assistiran a la Disco-Festa. Les projeccions de Come Back i el tradicional esmorzar de celebració de la Festa Major no hi faltaran, com tampoc el concurs de la nova edició de la Disco-Festa. En aquesta ocasió, es recuperarà el concurs "De la barra al llit, al primer crit", que consisteix en que les parelles participants, un màxim de tres, hauran d'intercanviar-se la roba amb la parella en un llit, que es col·locarà a l'escenari, i tapats amb llençols. Els guanyadors rebran un cofre regal i altres regals dels comerços col·laboradors encara que totes les parelles participants tindran premi. 

Des del 2008, el jove Àlex Rebollo és l'encarregat de la creació del cartell promocional de la Disco-Festa, que en aquesta edició hi destaquen els "barjaulons", la moneda oficial de l'Associació Juvenil Barjaula.

La Disco-Festa 2012 compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montblanc, Energy for you, L'Ull de la Vila, Perfumeria Vives, Pol Nord, Cava Carles Andreu i Carbòniques Miracle.

 

Segur que també t'interessa!