La cinta blanca, drama en la segona projecció del Cicle Lumière

Continua el Cicle Lumière aquest divendres amb una pel·lícula dramàtica del 2009, escrita i dirigida pel realitzador austríac Michael Haneke. "La cinta blanca" Descriu la vida en un petit poble del nord d'Alemanya just abans de la Primera Guerra Mundial, serà la segona de les sis pel·lícules de la sisena edició del cicle de cinema culte que organitza Barjaula. 

"La cinta blanca": Entre els anys 1913-1914 succeeixen estranys esdeveniments, que poc a poc prenen caràcter de càstig ritual, es donen cita en un petit poble protestant del nord d'Alemanya. Qui hi ha darrere de tot això?

Els nens i adolescents del cor del col·legi i de l'església dirigit pel mestre, les seves famílies, el baró, l'encarregat, el metge, la llevadora, i els grangers conformen una història que reflexiona sobre els orígens del nazisme en vigílies de la I Guerra Mundial.

La pel·lícula es podrà veure divendres a les 10 de la nit al pub EPD de Montblanc. Com sempre, heu de ser puntuals! Ah, i no hi faltaran les crispetes! 3, 2, 1 i...acció!  



Comentaris

Segur que també t'interessa!