Torna el Quadrívium, el joc genuïnament montblanquí

Barjaula ha organitzat, per segon any en el marc del cicle d'activitats tardor-hivern, el Quadrívium. Si us vau quedar amb les ganes de jugar en la primera edició, ara hi tornem! Es tracta d'un joc que posarà a prova el coneixement de Montblanc dels participants. És un joc de l'estil del Trivial però única i genuïnament montblanquí, que tindrà lloc el proper dissabte 22 de febrer a dos quarts de sis de la tarda a la Torre de Barjaula, seu social de l'entitat.

El Quadrívium.està format per més de 400 preguntes agrupades en quatre categories: història, natura, cultura i esports. S'hi juga formant grups de 4 persones que han d'aconseguir reunir la clau dels quatre portals del recinte emmurallat de Montblanc per poder arribar al centre del taulell i respondre una pregunta de cada categoria. L'equip guanyador, a banda de demostrar el seu coneixement sobre Montblanc i el seu entorn, s'endurà un premi.

L'activitat està oberta a tothom i és necessària inscripció prèvia, que és gratuïta. Estigueu atents perquè les places són limitades. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com indicant els noms i cognoms dels quatre components del grup i un telèfon de contacte.

Comentaris

Segur que també t'interessa!